Noen ganger er de små turene like gode som de lange. I går sjøsatt vi kajakkene i Korsvikfjorden og padlet tur/retur Tømmerstø. Ikke langt, ikke lenge, men veldig deilig!

Vi hadde ingen fokus på trening og brukte heller turen til å nyte en fantastisk sommerkveld i Kristiansand. Det var gode forhold på vannet med lite vind, strålende sol og masse varme. 


Birgitte har endelig fått sitt SRC/VHF-sertifikat og hun fikk testet radioen sin for første gang med et anrop til Tjøme Radio for en liten radiosjekk. 

Vi var dessuten langt fra alene der ute – det er tydelig at mange valgte å bruke denne tirsdagen til å nyte det som kanskje er en av de siste skikkelige sommerdagene i år. Om ikke lenge er høsten her og vi blir litt mer alene på sjøen, men med riktig tøy og utstyr er vi forberedt på å fortsette padlingen gjennom hele høsten og vinteren. 

Sommeren er heldigvis ikke helt over enda – selv om hverdagen er tilbake…

2 kommentarer om “Sommeren er ikke over. 

  1. Hei, leste med interesse deres planlagte tur over Skagerak. Tror dere burde satse på lengere treningsøkter enn 10 timer. Padlet akkurat 100 kilometer, eller 3 ganger Nøtterøy rundt. Desverre så hadde jeg med en dregg på andre runden(les en sakte padlende kompis) da gikk rundetider opp med 1 time og 40 min. Brukte nesten 15 timer men mef kun 47 minutters pause. Les mer på bloggen min RulleRolf.blogspot.No
    Lykke til
    RulleRolf 😀

    Liker

    • Hei, det kan være du har rett i at vi burde hatt lengre treningsøkter enn 10 timer, men det tror jeg vi ser litt an etter hvert. Foreløpig trapper vi opp lengdene på langturene. Opprinnelig har vi planlagt 10-11 timer på de lengste, men vi må nok vurdere formen underveis og se om det gir mening å trene på enda lengre strekninger. Vi har også planlagt å padle litt senere enn det du gjorde for å gjøre det litt enklere for oss selv, men det er jo klart at det øker jo tiden på vannet betraktelig.Uansett, vi legger ikke ut på overfarten uten å være sikre på at vi kan håndtere det, og føler vi da at 15-timersturer eller enda mer er nødvendig så gjør vi det. Uansett, takk for innspill. Jeg følger med på bloggen din allerede og det ser ut til at turen rundt Nøtterøy var fantastisk fin. 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar